Árusok

Tájékoztató Árusok,Vásárosok részére !

VI.Összefogás Napja rendezvényünk 2016.Július 15-16-án a Putrisarki erdőben kerül megrendezésre !

Árusok jelentkezését továbbra is várjuk egyes termékcsoportokban. Azonos árucikkel rendelkező vásárosok korlátozott számban vannak jelen a rendezvényen a megfelelő bevételeik érdekében.

Ezúton is kérünk minden árust hogy bármely okból nem tud jönni a rendezvényre árulni azt mihamarabb jelezze a kapcsolattartó felé !

A rendezvényre érkező árusok az áruláshoz szükséges minden hivatalos engedélyt,iratot hozzanak magukkal! Csak azok jöhetnek termékeiket árulni akik előzetesen jelentkeztek  és csak azon termékeket árulhatják,vagy szolgáltatást nyújthatják  melyet előzetesen egyeztettek a kapcsolattartóval. Ennek oka hogy igyekszünk a kereslet-kínálat egyensúlyát fenntartani,ezzel elősegítve az árusok versenyképességét.

A helyszínen minden árus nyilatkozat aláírásával vállalja hogy minden áruláshoz szükséges engedéllyel rendelkezik,az általuk hozott technikai eszközökért és azok megfelelő használatáért (pl.sátor,világítóberendezés,hosszabbító stb) teljeskörű felelősséget vállal.

Bármely okból keletkezett anyagi káráért (pl.időjárás okozta stb) a rendezőség felé kártérítési igénnyel nem él.

Termékeik kipakolása után a járműveikkel az árusítás helyszínét elhagyják és kiállnak a kijelölt parkolóba.

Aki már pénteken érkezik az a nap bármely részében kipakolhat,a rendezvény főnapján,szombaton érkezőknek azonban 8 órára kipakolva kell lenniük.

A megállapodott helypénzt a kipakolás után előre kell rendezni !

Az árusok helyét  a kapcsolattartó rendezi,igazítja a helyszínen . Egyes helyek előre megbeszélten foglaltak bizonyos feltételek miatt.

A rendezvény idején felmerülő bármely árulással kapcsolatos probléma esetén forduljanak bizalommal a kapcsolattartóhoz !

Kapcsolattartók : Balaska Beatrix  Tel :70/608-7154  és Bureschné Mihály Erika  Tel : 30/823-5999

A rendezvény helyszínének GPS koordinátája : N47.134739-E19.411013

Mindenkit Szeretettel Várunk !!