Látogatók

Kedves Látogatók !

Rendezvényünkre a belépés díjtalan. A gyermekek és felnőttek számára az íjászkodás, kézműveskedés,lovaglás,illetve a programok,koncertek megtekintése, részvétele is díjtalan.

Parkolási lehetőség ingyenesen biztosított az arra kijelölt tisztás területén mely megközelíthető a kijelölt útvonalon. A parkoló telítődése után az erdő területén bárhol meg lehet állni de csakis úgy hogy az út oly mértékben szabad legyen hogy azon akadálytalanul,kényelmesen elférjen akár nagyobb jármű (tűzoltókocsi,mentőautó),illetve az érkező látogatók is.

Ellenkező esetben a szabálytalanul parkoló autók esetében a rendezvényen jelenlévő rendőrök intézkednek. Tehát mindenképpen kérnénk az erdő úthálózatának szabadon hagyását.

A lovasbemutatók területe az aréna,amely szalaggal lesz elválasztva a közönségtől egy 6 méteres biztonsági zónával körülvéve. A biztonsági zónába való belépés tilos,melyet a rendezvény biztonsági emberei fognak felügyelni. De munkájukat kérjük segítsék azzal hogy ezen szabályokat betartják!

Mivel a rendezvényen a lovas programokon kívül lóval érkező lovasok is vannak kérnénk minden látogatót hogy gyermekeiket felügyelet nélkül ne engedjék el. Egyedül hagyott ,kikötött lovat gazdája felügyelete és engedélye nélkül ne közelítsék meg mivel bármely állat viselkedése kiszámíthatatlanná válhat idegen jelenléte esetén. Mindez megtehető ha az állat gazdája jelen van és engedélyezi.

Bármely felmerülő probléma esetén keressék a rendezőséget személyesen vagy telefonon 70/770-64-43-as számon Ványi Lászlóhoz fordulhatnak bizalommal !

Jó szórakozást,kellemes időtöltést kívánunk !!