Rólunk

A Csemői Hagyományőrző Egyesület 2010 őszén alakult azzal a szándékkal hogy a magyarság hagyományait bemutassa,ápolja. Az Összefogás Napja rendezvényt az egyesület 2011 óta minden évben megrendezi ,mely egy maroknyi csapat és barátainak,családtagjainak áldozatos munkája eredményeképpen valósulhat meg. Rendezvényünkön a programok ingyenesek, ezzel is szeretnénk hozzájárulni a családok mind széleskörűbb szórakozásához.

Egyesületünk tagjai több rendezvényen is rendszeresen részt vesznek igen nagy sikerrel, a „csemői betyárok” nevét már sokfelé ismerik. Jó kapcsolatot ápolunk más hagyományőrző szervezetekkel is. Minden évben részt veszünk Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvényén a Kurultájon, illetve az Ősök Napján mely Bugacon kerül megrendezésre és ahol fennállásunk óta minden évben nagy szeretettel várnak minket !

Reményeink szerint sikerül hagyományainkat tovább éltetni és átadni azok szeretetét és tiszteletét gyermekeinknek hogy ők is büszkén gyakorolják és ne hagyják elveszni őseink kincset érő hagyatékát!